Friday, July 19, 2013

sambung degree

Assalammualaikum..

hari ni result degree aku keluar..
pukul 12.30 tengahari keluar,,tapi pukul9 aku dah duduk
tunggu depan pc office,,sampai tak boleh nak buat kerja lain..
berdebar nak tengok result..first choice aku masa mohon degree 
adalah finance dan second choice islamic banking..
Alhamdulillah,,aku dapat yang second choice..

apa yang Allah dah takdir kan,,aku terima
sebab hanya Allah yang tahu segala perjalanan hidup aku..
lepas aku dapat tahu result degree je aku terus bukak google..
tak menyempat kat rumah,,aku search surat resign kat office,,
tak sabar nak quit kerja..seriusly bekerja sangat penat..
tak terlarat tulang empat kerat aku ni...huhu
maka lepas raya nanti,,akan aku tinggalkan bos aku yang
berkopiah hitam dan sangat caring,,
aku akan tinggalkan abang2 hensem yang semuanya 
dah beranak isteri dan akan aku tinggalkan kakak2 yang 
tidak secute aku,,hahaha,,
dan yang paling sedih,,aku akan tinggalkan duit gaji aku..

doakan aku dapat belajar dengan baik lepas ni..
otak dah berkarat 5 bulan cuti ni,,,

2 comments:

Anonymous said...

Fantastic beat ! I would like to apprentice at the same time as you amend your web site,
how can i subscribe for a weblog site? The account aided
me a applicable deal. I were a little bit familiar of this your broadcast offered bright clear concept

Here is my blog :: live cam porno

admin-mitratani said...

Cara menanam rumpu gajah mini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...