Friday, March 11, 2011

aktiviti2 opah...

assalammualaikum...
hari ni opah duduk bilik sorang2..takut...opah ni memang penakut...
ujan kat segamat dah dtg balik..jangan la banjir lagi..
tak ade ape yang distory mori kan..
opah cuma nak letak gambo2 opah dengan kawan2....
ni lah aktiviti opah sepanjang sependek 3 bulan kat u ni..

kenal tak mak cik sebelah opah ni....dia ni blogger jugak...http://jieare92.blogspot.com/....


duduk sambil skodeng casher mcd yang cute..heheh...

nyum..nyum..si poyo sedang makan pisang goreng...hehhe.
pegi mcd tapi makan pisang goreng je..


ni gambar opah mase opkim..tolong mangsa banjir...
rajin tak opah??heheh

melayan cucu2 opah yang berebut nak basuh tangan...
ni pulak kwan sewing opah...mase ni nak g modul..snap jap kt toilet.,,heheh..

hasanah masjid girl...heheh..selalu ajak opah pegi masjid...



ni pulak gambo opah kat gunung ledang..ade modul bahasa arab...first time dtg sini...

opah main2 air je...hhehe

4 comments:

-hanyaaku- said...

wahhhhhh opah!!! siap de 2 ketul cambo makcik eh..
makaseh2.. market up jap :P

Blues Riders said...

assalamualaikum cik nurul,
t kasih krn sudi mengunjungi blog BR dan mohon maaf atas kesulitan yg dialami. sekiranya cik nurul menggunakan mozilla firefox sbg browser, sila ke Tools - Options - Content - tandakan pada kotak Enable JavaScript.
semoga cik nurul terus mengunjungi Blues Riders..

saya budak baik..:) said...

ok blue rider..opah x kesah..:)

LadyBird said...

bgsnye hasanah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...