Friday, June 24, 2011

5 tanda lelaki suke tengok video lucah....

assalammualaikum...

kaifahal???ape khabaq sume...opah dah jarang update blog ni..
seronoknye dapat tulis blog...
macam biasa,,alasan yang same..BUSY..
tak sempat nak online lame2...
ok..arini opah nak bagi tau rahsia...
rahsia ttg lelaki...betol ke orang laki ni selalu tgok video L....H??
entahlah opah tak berani nak cakap...


sebab opah bukan lelaki..opah wanita tulen..hehehh..

mak,,bapak,,atok,,nenek,,dan semua yang trlibat kene la 
tengok2kn anak or cucu mereka...
jangan biarkan dieorang terjebak dengan tonton benda2 porno ni...
berdosa dik oi....
buat ape nak tengok benda2 macam tu...
so opah nak kongsi dengan korang 5 tanda seorang lelaki tu selalu 
watching video porno....jangan sesekali cari suami mcm ni...

tanda2 seorang lelaki itu suke mnonton video lucah...

jagalah matamu..
1. suke sangat cakap benda2 yang berunsur lucah..contohnye.."wei besarnya p........g awek tu".
"tipah..nak cium pipi ko bole tak??"....p/s:kalo opah kene macam ni memang naik kaki opah kat kepala laki tu..
2. suke bisik2 dengan kawan lelaki lain sambil gelak2 semasa melihat wanita berjalan....
opah pon tak tau ape yang dyeorang nak gelakkn...
3. dapat memberi dan menerangkan banyak  contoh2 laman web lucah secara terperinci apabila lecture minta contoh2 laman web porno...
4. mempunyai terlampau banyak pendrive atau hard disk...inilah tempat dyeorang simpan benda alah
tak baik ni...
5. bila wanita seksi lalu di hadapan dyeorang..,,mata dyeorang tak trbeliak..sebab 
dah selalu tengok yang lagi seksi...

banyak lagi tanda2nya..tapi tak larat nak tulis...
pada kaum laki yang mara pulak opah tulis entry macam ni....
sebab inilah yang berlaku sekarang....

jadilah lelaki solehhh
banyak2kan lah amalan kepada ALLAH..supaya kita tak terjebak dengan semua ni....
ingat semua tak kira lelaki atau perempuan...
menonton video porno adalah suatu dosa....gelap hati kita kalo melihat benda2 macam tu...

8 comments:

Abang Stalker said...

1.merosakkn akidah
2.menambahkn dosa yg sedia ada.
3.melemah dan menumpulkn ingatan....

dan byk lg effect nya.Jd jgn la tgk/bt bnd2 x elok ni.semoga tuhan menutup hati kita pd bnd yg x baik ni.Amin..thanks nani. :)

saya budak baik..:) said...

same2 abang..hehehe

prince and the princess said...

betul betul :)

man said...

ooo mcm 2 ye..p'gai laki ye

Anonymous said...

Kebanyakanye lelaki yg suka tngok video lucah lg2 filem blue...astaghfirullah

PUSATOBAT-PRIAPERKASA.COM said...

VIMAX herbal merupakan salah satu produk yang menawarkan cara membesarkan alat vital dengan mudah, cepat dan aman. Namun belum ada produk yang benar-benar mampu membesarkan alat vital sesuai keinginan mereka. Pada umumnya cara membesarkan alat vital yang ditawarkan tidak memberikan hasil yang diharapkan pria dewasa. Terkadang berbagai cara tersebut juga tidak memberikan hasil yang permanen. Cara membesarkan alat vital memang berkembang dari sekadar menggunakan minyak atau alat bantu ke metode modern seperti Vimax.

Vimax merupakan cara membesarkan alat vital pria terbaik di dunia saat ini. Obat Vimax ini menjadi sangat popular karena terbukti mampu membesarkan alat vital pria sesuai janji dari Vimax. Ukuran penis akan lebih panjang hingga 4 inci, dan membesar hingga 25%, dan yang terutama hasil yang didapat akan PERMANENT selamanya. Dengan Vimax, pria dewasa dapat memperbesar alat vital tanpa memandang usia.....

VIMAX Herbal (pembesar dan perpanjang penis permanent)

Tersedia :

1.VIAGRA USA no 1

2.Boneka Full Body Elektrik

3.SUPER POWER USA Obat Kuat Herbal

4.Obat Kuat Cialis 80mg England

5.Grow Up USA - Obat Peninggi Badan Terampuh

6.Perangsang Wanita Spontan

7.VACUM + CREM (Pembesar & Penggencang Payudara)

8.Vacum + Lintah Oil (Pembesar Dan Perpanjang Penis)

9.Alat Bantu Pria (Sextoys) Komplit

10.Alat Bantu Wanita (Sextoys) Komplit

11.Selaput Perawan Buatan made in JAPAN

12.Alat Bantu Sex Wanita Penis Hangat

info lebih lengkap clik disini

Anonymous said...

Haritu saya trnmpak 1 memory card yg utk telepon .. Saya tanya abg saya "ni sape punye?" Dia jawab "ni abg punya kenapa?" Saya jawab "xde pape".. Bila dia dh blik asrama dye saya try ltk memory card tu kt telepon saya.. Dh check sume file tpi xde pape kosong jek.. Sy try bukak gallery pstu tgk ade byk video so sy bukak file tuh pstu byk sgt² video ² lucah..

d4dprint said...

Insaflah..Allah Maha Pengampun

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...