Saturday, October 22, 2011

buruknya lelaki kedekut...


Assalammualaikum..

Kaifahal??opah sihat..ee tak Tanya pun kan..
Kihkihkih..saja nak bagitahu sebab
Ada yang nak tahu..hehhee..kankankan
Hari ini opah nak post sebuah cerita…
Cerita yang dikarang oleh seorang penulis yang teramatlah
Berdedikasi,cantik,popular dan disegani..iaitu
Nurul hanani…kihkihkih..kenal tak??
Kalau tak kenal buat-buat kenallah yer..
Cerita tersebut bermula dengan perbualan antara si suami dan isteri..
Let’s read!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Isteri : abang…nanti keluar beli kopi yer..kopi habis..

Suami : alah..kikis “bontot” kuali tu..kan sama je warna macam kopi..
(isteri mengangguk dengan sedih)
Isteri : errmm..abang..
Suami : yer..apalagi??
Isteri : along dengan angah tak ada duit “jajan” nak sekolah hari ni..
Suami : hey..kan abang dah bagi 55sen semalam..
Isteri : dah habis..55sen bahagi dua mana cukup untuk dua hari bang..
Suami : tak berjimat cermat langsung..dulu abang dapat 2sen je
Pergi sekolah…cakap dengan diaorang abang tak ada duit…
Isteri : 2sen dulu dengan sekarang mana sama bang..
kesian diaorang bang..nanti along dengan angah nak makan apa kat sekolah??..
suami : tak payah pergi sekolah..
isteri : abang nak pergi mana pagi2 ni??
Suami : nak pergi masjid..nak solat dhuha berjemaah dengan kawan..
Isteri Cuma terdiam…solat dhuha yang sunat didahulukan
Dari makan minum isteri dan anak…
Keesokkan harinya..tepat pukul 7.oopagi..si ibu
Berkata kepada anak-anaknya…

Ibu : along,,angah,,ayah kata ayah tak ada duit nak bagi hari ini..
Along dengan angah sabar yer..tahan lapar kat sekolah....

Along : ayah memang kedekut..”ngeteh” dengan kawan-kawan boleh..
Semalam along tengok reset bank ayah..ada 30ribu dalam bank..
Eermm bawa bekal jelah ibu

Ibu : tapi sarapan pun ibu tak buat..tak ada apa-apa
Kat dapur..ayah beli lauk untuk semalam je..

Angah:Tak apalah ibu..nanti angah dah kerja,,kita duduk
Rumah lain..tinggalkan ayah kat rumah sorang-sorang.

Ibu : isshh..tak baik cakap macam tu..ayah tetap ayah kamu..
Tetap suami ibu..

Angah : maaf ibu..lepas ini angah tak cakap lagi.

Along dan angah pun bergegas ke sekolah..si suami
Pun pergi ke dapur..

Suami : rokiah..buatkan bang kopi..lepas tu awak pergi solat
Sunat fajar,dhuha,kifaratul bauli..ikut macam saya ni..
Buat pahala banyak-banyak..

Isteri : baiklah bang..saya bersyukur dapat suami yang beriman macam abang..

Si suami tersenyum dan Si isteri pun terus
 buat air kopi untuk suaminya..

Isteri : ini kopinya bang..

Suami pun membaca doa sebelum minum..
Suami meneguk air itu..tiba-tiba si suami tersedak..

Suami : rokiah!!!!! Air apa ni??ya Allah..macam inikah
Air yang kau buat untuk suami mu??

Isteri datang kearah suaminya..dengan wajah yang tenang dan
Manis…

isteri : itu resepi yang abang ajar..kikis “bontot”
Kuali..untuk menambah keenakkannya saya tambah
Sesudu gula..sebab memang sesudu je yang tinggal..abang yang ajar..
Saya tak dianggap derhakakan abang??

Si isteri senyum dan terus beredar dari situ..

Suami : nanti saya kahwin lagi satu!!!!!

Isteri : kahwinlah bang..itu pun kalau ada perempuan
Yang nak lelaki kedekut..

Si suami terus keluar dari rumah…
Si isteri membiarkan si suami dengan air mata
Tak berhenti-henti mengalir..

The end..

Pesan ustaz kazim alias dalam ceramahnya..

“carilah suami yang beriman kepada ALLAH..
Namun jika dia beriman tetapi kedekut..
Maka tinggalkanlah lelaki itu..







1 comment:

PUSATOBAT-PRIAPERKASA.COM said...

VIMAX herbal merupakan salah satu produk yang menawarkan cara membesarkan alat vital dengan mudah, cepat dan aman. Namun belum ada produk yang benar-benar mampu membesarkan alat vital sesuai keinginan mereka. Pada umumnya cara membesarkan alat vital yang ditawarkan tidak memberikan hasil yang diharapkan pria dewasa. Terkadang berbagai cara tersebut juga tidak memberikan hasil yang permanen. Cara membesarkan alat vital memang berkembang dari sekadar menggunakan minyak atau alat bantu ke metode modern seperti Vimax.

Vimax merupakan cara membesarkan alat vital pria terbaik di dunia saat ini. Obat Vimax ini menjadi sangat popular karena terbukti mampu membesarkan alat vital pria sesuai janji dari Vimax. Ukuran penis akan lebih panjang hingga 4 inci, dan membesar hingga 25%, dan yang terutama hasil yang didapat akan PERMANENT selamanya. Dengan Vimax, pria dewasa dapat memperbesar alat vital tanpa memandang usia.....

VIMAX Herbal (pembesar dan perpanjang penis permanent)

Tersedia :

1.VIAGRA USA no 1

2.Selaput Perawan Buatan made in JAPAN

3.SUPER POWER USA Obat Kuat Herbal

4.Obat Kuat Cialis 80mg England

5.Grow Up USA - Obat Peninggi Badan Terampuh

6.Perangsang Wanita Spontan

7.VACUM + CREM (Pembesar & Penggencang Payudara)

8.Vacum + Lintah Oil (Pembesar Dan Perpanjang Penis)

9.Alat Bantu Pria (Sextoys) Komplit

10.Alat Bantu Wanita (Sextoys) Komplit

11.Boneka Full Body Elektrik

12.Alat Bantu Sex Wanita Penis Hangat

info lebih lengkap clik disini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...