Monday, August 1, 2011

keadaan pelajar uitm segamat di 1 ramadhan....

assalammualaikum..

alhamdullillah...cukup puasa untuk satu hari..
lega+gembira..lagi2 masa buka puasa tadi(muka kenyang)
kenyang sangat..sampai tak terkata..
tapi opah je happy...warga uitm tak semua happy..
kenapa???sebab makanan tak cukup...
macam tak logik je bunyinye..tapi..
itulah kenyataan....

bazar ramadhan penuh...
cafe penuh...banteng penuh...
macam ramai dari yang biasa pulak budak uitm..
opah nyaris tak dapat beli makanan..
alhamdulillah..kawan opah dapat belikan untuk opah..
nasi lemak yang sedap+murah...hehehe
tengoklah perjalanan opah nak ke bazaar..



baru depan bazaar dah ramai macam ni...
dalam bazaar entah macam mana..


tengoklah..ramai sangat...rebut2..laki perempuan dah tak pikir..
rempuh je sapa yang meghalang jalan...
last sekali opah lari pergi pondok bas..
tak rela diriku dirempuh yang bukan muhrim..
kihkihkih....



ni opah snap gambar makwe pakwe...tengok yang baju oren tu..
bukan tu je..ramai lagi couple...
isshh2..ingatkan bulan puasa ni rehat kejap buat maksiat..
tapi ternyata tak...makin erat adalah...
sorry ye..tersnap gambar korang...


inilah muka kawan opah yang sedang marah..
sebab dihempit,,dihempap,,ditolak..
semasa membeli nasi lemak..
sabar ye ecah..dugaan 1 ramadhan...heheheh
anyway thank sebab belikan aku nasi lemak...

3 comments:

reza al-razi said...

Waaa.. meriahnya 1 Ramadan di UiTM.. Sampai x cukup makanan.. Encik Reza pula berbuka dgn senang hatinya di rumah.. terlebih-lebih makanan.. hehe.. Rindu kenangan zaman muda2 dulu..

saya budak baik..:) said...

hahah..tu lah pasal...hangin je semua..makanan boleh x cukup..

PUSATOBAT-PRIAPERKASA.COM said...

VIMAX herbal merupakan salah satu produk yang menawarkan cara membesarkan alat vital dengan mudah, cepat dan aman. Namun belum ada produk yang benar-benar mampu membesarkan alat vital sesuai keinginan mereka. Pada umumnya cara membesarkan alat vital yang ditawarkan tidak memberikan hasil yang diharapkan pria dewasa. Terkadang berbagai cara tersebut juga tidak memberikan hasil yang permanen. Cara membesarkan alat vital memang berkembang dari sekadar menggunakan minyak atau alat bantu ke metode modern seperti Vimax.

Vimax merupakan cara membesarkan alat vital pria terbaik di dunia saat ini. Obat Vimax ini menjadi sangat popular karena terbukti mampu membesarkan alat vital pria sesuai janji dari Vimax. Ukuran penis akan lebih panjang hingga 4 inci, dan membesar hingga 25%, dan yang terutama hasil yang didapat akan PERMANENT selamanya. Dengan Vimax, pria dewasa dapat memperbesar alat vital tanpa memandang usia.....

VIMAX Herbal (pembesar dan perpanjang penis permanent)

Tersedia :

1.VIAGRA USA no 1

2.Selaput Perawan Buatan made in JAPAN

3.SUPER POWER USA Obat Kuat Herbal

4.Obat Kuat Cialis 80mg England

5.Grow Up USA - Obat Peninggi Badan Terampuh

6.Perangsang Wanita Spontan

7.VACUM + CREM (Pembesar & Penggencang Payudara)

8.Vacum + Lintah Oil (Pembesar Dan Perpanjang Penis)

9.Alat Bantu Pria (Sextoys) Komplit

10.Alat Bantu Wanita (Sextoys) Komplit

11.Boneka Full Body Elektrik

12.Alat Bantu Sex Wanita Penis Hangat

info lebih lengkap clik disini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...