Wednesday, April 20, 2011

fuh...final exam menjelma lagi.......


assalammualaikum...sehat semua???khoir??yang student ni dah study lom??
hari ni 20.4....alamak lagi 3 hari lagi opah nak final exam...aaaahhhhh butterfly in stomach...takotnye...statistic,economic,citu,bel...4 paper je sem ni...tapi rase macam 40 paper je..sem lepas macam relex je..
jom jerit same...aaaaaaaa

opah harap sangat dapat buat yang terbaik..first sekali kerana ALLAH,,yang kedua  buat parents yang terlove sekali...sem lepas alhamdullillah opah dapat dekan...sem ni harap sangat dapat dekan...kalau bole nak fast track...cepat abis belajar..cepat keje,,cepat kawin..heheh..gatal pulak ek..makin nak exam makin stress pulak..
betol ke stress manis macam desserts??

korang semua tolong la doakn opah ea...semua bace ni.."ya Allah ya tuhanku..kau berilah nurul hanani binti mohamed raimi kejayaan di dalam pelajarannya dan kejayaan dunia dan akhirat.."amin...
syukran jazilan,,thank,,xie xie,,kamsamida',nandri,arighatok...sebab doakn opah..
kene love exam,,baru bole dapat dekan..heheh

4 comments:

-hanyaaku- said...

semoga berjaya opah!

SeRiKaNDi_uMaR93 said...

buat yang terbaik :)

AL-QASSAM said...

Ya Allah berilah kejayaan kepada nurul hanani binti mohamed raimi setimpal dengan usahanya. dekan tu. budak pandai rupanya. tabiklah.

saya budak baik..:) said...

mak cik,,serikandi,,al qasam...syukran sangat..
alQasam-knp??selama ni tak nampak macam pandai ke??kahkahkah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...