Saturday, December 3, 2011

opah skodeng orang!!!!!!!!!!!!!!!

assalammualaikum...

hari ni opah nak bergosip..best punye gosip..
lagi hot dari gosip anak chef wan menipu...kihkihkih..
tadi,,tepat pukul 2.10 ptg..masa opah tengah study BICOM
opah terdengar bunyi kereta
kat bawah kolej opah..biasalah bunyi kereta..memang selalu ada
kereta yang datang kat bawah kolej opah..
so tak interested langsung nak tengok..

selang beberapa minit tu,,opah rasa ngantuk pula baca buku ni..
opah pun bangun dari meja study..nak senam2 sikit..
kasik hilang rasa ngantuk ni...tetiba opah rasa macam 
nak jengah tingkap..mana tau yang datang tu justin timberlake ke,,
aaron aziz ke imam muda hassan ke..wahhh excited gitu..hahah
tapi harapan ku meleset..yang opah nampak sebuah kereta waja
yang berwarna putih..dalam kereta tu ade dua orang manusia..
yela tak kan dalam kereta ada ayam belanda pulak..
manusia tu bergender male dan female..




mula2 tengok rasa biasa je..maybe adik beradik kot..
abang opah pun pernah hantar opah balik u..
tapi perbuatan diaorang membuatkan opah rasa luar biasa..
mula2 lelaki tu pegang peha perempuan tu..aikk lain macam dah ni...
tak kan adik beradik nak pegang2

ade syaitan kat tengah2 tu

lepas tu pegang2 tangan..cium2 tangan..
picit2 hidung,,cubit2,,picit2 bahu.
entah pegang apa lagi ntah..opah tak berapa nampak sebab
opah tengok dari atas..dari tingkat3..muka pun opah tak nampak jelas..
lepas 5 minit berpegang-pegang..
opah nampak laki tu bagi sesuatu...duit kot..
perempuan tu pun simpan dalam wallet..lepas tu dia cium tangan lelaki tu..

pegang2 tangan berterusan..opah pun terus skodeng sampai habis..
agak2 buat yang lagi haram memang opah
rakam lah..lepas tu hantar kat pak guard..hahaha
tak pun upload kt youtube ke..facebook ke...baru padan muka..
opah hanya dapat mencegah melalui hati je..walaupun itu ialah cegahan selemah-lemah iman..
tak mampu nak cegah guna tangan..
nanti orang kata  jaga tepi boxer orang lain pulak..

first time rasenya opah tengok agenda tu depan mata..
takut tengok couple2 zaman sekarang ni..
opah doa agar opah tak berkelakuan
macam diaorang tu...semoga Allah kuatkan iman opah

kawin untuk elakan maksiat

agar tak melakukan perkara tersebut...
biarlah lelaki pertama yang opah pegang ialah suami opah sendiri..
amin...

kalau nak pegang2 kawin la dulu....

5 comments:

gorgy fanaa said...

whoa, wayang free :)

-hanyaaku- said...

nauzubillah..
semoga kita jauh dari perbuatan yang dimurkai Allah, insyaAllah..

*huyoo.. opah menjoyah kalah melodi kikiki

reza al-razi said...

opah dah pandai skodeng2 ek.. hehe,, nti opah dah kawin, opah pegang tokwan ye..

AL-QASSAM said...

Sempat lagi tue tengok sampai habis. menyelam sambil teguk air..(^-^)

saya budak baik..:) said...

of course la..rezeki depan mata..hahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...