Monday, January 16, 2012

hobi baru!!!!!!

assalammualaikum...

kaifahal??how are you??rasanya dah lama tak tanya
khabar blogger2 semua..
hari tu kawan opah doodlekan gambar opah...
doodle tu bukan dodol tau...heheheh
opah rasa tertarik pula nak belajar buat doodle..
opah memang minat grafik2 ni...minat melukis..
oleh kerana semangat yang berkobar-kobar..
opah pun search tutorial nak buat doodle kat internet..
opah pun belajar la buat dengan penuh sungguh2 dan
dedikasi...cccceeehhhhh...
opah ni kalau nak sesuatu,,opah akan buat betul2 sampai
dapat..kalau ambil masa lama pun tak apa...
hehehe...(tapi dalam buat kerja jela..)


oleh itu opah nak mempersembahkan
doodle doodle yang telah opah buat..
tak seberapa nak cantik sebab baru belajar semalam..
opah ingatkan sekali lagi...doodle tau..bukan dodol..
opah tak pandai buat dodol....hhahaahhaha...



ini hasil kerja pertama..nampak paling tak cantiklah....


 ini opah buat untuk kawan opah...ini pun tak cantik...senget2 dan tak center..

ini yang paling opah suka..sebab ada iras2 dengan opah..kihkihkih


ini untuk junior opah...terlampau kurus...dan banyak salah makeover..

 dan ini yang terakhir opah buat..
khas untuk kawan2 opah yang masih single but available..hehhehee

p/s:lepas sapa nak order gambar call kat nombor ni..013 3333333....(nombor dr planet pluto) :)



3 comments:

Qani'ah Mawaddah said...

nak satuuuuuuuuuu =.=

busana muslim wanita said...

Very interesting... I really like it... Thank you so much...

saya budak baik..:) said...

qani'ah : insyaallah kalau opah sempat..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...